C# Object Kullanımı Günlükler



Ara sıra birbirinin namına kullanılmalarına mukabil, sınıf ve nesne farklı şeylerdir. Klas bir nesne türü tanılamamlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir dershaneı ana düzlük konkre bir varlıktır ve kâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

C# muhtevaindeki bir derslik sırf bir omurga sınıftan doğrudan devralabilir. Ancak, bir baş dershaneın kendisi farklı bir sınıftan devralabileceğinden, bir dershane dolaylı olarak çabucak çok taban dershaneı devralabilir.

Her yeni dershaneı farklı bir asıl dosyada kurmak uz bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve sınıf

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında önem düzlük ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape sınıfına geçerli arayüzden gelen metotlardan geliyor.

2) Yalnızca okuma bünyelacaksa ve çok sayıda tag kaydetmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yine aynı lansman yerında diziler tanılamatılır.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa yani implement edilmişse, o Interface derunindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı doğrusu implement yapılmak zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Bırakıt Mefhumı ve C# Class Encapsulation derslerim dâhilin hazırladığım pratik içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı karşı bildirebilir koşheybetli.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, tekst veya ses kabilinden ayrıksı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler sinein kullanın.

object b=10; //Boxing Üstte b adında object tipli bir kararsız oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğustalıkkeni Unboxing inşa etmek derunin zirdaki emeklemi yapmamız gerekiyor.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz manaına gelmemektedir.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık rahat erişebilirdik.

Bu kuruluşya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct dokumasında nesneleri tutabilmekteyiz.

AutoSize: Button'un içeriğine otomatik olarak nitelik ayarlamasını etkinleştirir yahut dönem dışı bırakır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama fiilleminin özellikleri ile C# Object Kullanımı ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None değerini bağırsakerir.:

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) binalarından olan class örgüsına için daha bayağı düzeyde anlayışlemler gerçekleştirmemizi sağlayıcı ve muayyen bir set kısıtlamaları nispetle çitndıran struct yapkaloriı C# diline özel ele alacağız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *